Share |

Ørredfiskeri i New Zealand

Følg med Steen Larsen til drømmelandet...

I have a dream!

Martin Luther Kings berømte statement, kunne for så vidt være passede at sætte på de indtryk man får efter at have set Steen Larsens "Ørredfiskeri i New Zealand". I flere år har fluefiskeren Steen Larsen beriget os med flotte fotografier og spændende reportager fra alverdens eksotiske fiskedestinationer - og en stor del af de reportager er ikke overraskende fra ørredmekkaet New Zealand.

Det faktum, at Steen Larsen med over 20 års erfaring og over 700 fiskedage på henholdsvis Nord - og Sydøen, gør at Dvd’en er godt researchet og gennemtænkt fra start til slut. Man bliver guidet fint igennem de respektive 7 kapitler af Steen Larsens forskellige venner der dækker de mange aspekter af ørredfiskeriet på New Zealand.

Ørredfiskeri i New Zealand
© scandicangler.com scandicAngler.com

Her dækkes alt fra Spring Creek fiskeri til fiskeri i større søer - og alle steder er der tale om særdeles kapitale bæk - og regnbueørreder. Der er fremragende og storslåede natur og fiskesekvenser fra Rough River til superelven Mataura for blot et par af de New Zealandske superspots filmen giver et indblik i.

Kvaliteten af billedmaterialet er absolut godkendt og det faktum at Dvd’en, som forøvrigt er den første vi kender til, kan erhverves som Blu-Ray, indikerer at billedkvaliteten har været højt vægtet på agendaen.

Filmen er fint afstemt mellem Steen Larsen kommentarer, musik - og stilhed! Ja, en af filmens absolut stærke sider er det faktum, at langt størstedelen af lydsiden på filmen er tilegnet naturen, når man dybt koncentreret står og spejder efter stigende ørreder i et fantastisk natursceneri. Godt tænkt! Rent informativt kunne man godt ønske sig lidt mere faktuel information omkring tidspunkter, guides,kørselsvejledninger etc. i ekstra materiallet - det ville have været perfekt. Udover den løbende information Steen giver løbende igennem filmens 7 afsnit, er der i ekstra materiallet et par afsnit om grej og taktik. Begge bør som minimum kigges igennem inden et besøg.

Alt i alt er konklusionen nu ganske entydig. Er du til Ørredfiskeri efter store ørreder på New Zealand og drømmer du om turen rundt på den anden side af jorden? Ja, så tøv ikke. Ørredfiskeri i New Zealand indfrier forventningerne og lader drømmene få liv...

Fakta

Titel: Ørredfiskeri i New Zealand
Producent: Steen Larsen
Spilletid: 1 timer og 20 minutter (25 min. ekstra materialle)
Format: 16:9
Sprog: DK

 

 

blog comments powered by Disqus

Facebook Comments Box