Share |

Bornholm slår til igen !

Bornholm slår til igen !

Bornholm slår til igen !

Vi bringer en dugfrisk rapport fra weekendens havørredfiskeri på Bornholm. Så er der lidt at holde varmen på i en kold tid.

Regnfulde sorte skyer hænger lavt på himlen, termometeret står på +1 grad og vinden er i Nord.
Ikke så godt, for et gammelt ordsprog i Rønne siger ; Er vinden i Nord, bliv da hjemme hos lille mor ! Men nu skulle jeg altså ud at fiske og jeg havde hverken tid eller lyst til, at køre om på den anden side af øen, så jeg blev på Vestkysten.

Da jeg kom der ned, var der ikke nogen andre lystfiskere på den sten jeg syntes der er bedst. Fat i superblinket og så var det bare om at komme i gang.
Jeg havde knapt rullet 10 omgange på hjulet og haps så var den første der: En farvet hun på ca. 2,5 kilo som pænt blev genudsat. Det må man da sige at det var da en rimelig start.

Der gik ikke mere end 5 kast så sad den næste der. Det var da utroligt tænkte jeg. Jeg havde ikke engang været der i 5 minutter og så havde jeg allerede 2 fisk på land !
Sådan gik mine 2 timer den lørdag eftermiddag og om det så var regnen, nordenvinden eller det bare var det rigtige tidspunkt jeg ankom på den dag, ved jeg ikke, men efter 2 timer var resultatet.
10 fisk på land, 9 farvede, men pæne. Den største blev nænsomt og hurtigt vejet, før den blev genudsat. 6,5 kilo sagde vægten.(inklusiv net). En rigtig stor flot han fisk.

Desværre blev det kun til en blankfisk på 1,5 kilo, men jeg var en kanon oplevelse rigere. Søndag skulle Torben så med ned på ” Stenen”. Vinden var drejet fra nord til nordvest og i stedet for regn, var der fuld sol på programmet. Alt i alt, burde det være en bedre fiskedag den dag, men sådan går det ikke altid.
Efter at havde fisket lige så længe som dagen før, og vel og mærke 2 mand, var resultatet nul fisk.
Sådan kan det altså også gå. Det er vel det, der er med til at gøre det spændene at være lystfisker. Man kan have sine ideer om at her er der fisk i dag, men der er aldrig nogen garantier !

Knæk & Bræk
Leif & Torben

Facebook Comments Box