Share |

Ireland's Wild Brown Trout

Ireland's Wild Brown Trout

Irland er et ganske smukt land og et glimrende rejsemål for oplevelser med fluestangen. Bækørreden foretrækker oftes, at leve på smukke steder, og Irlands vilde ørreder er ingen undtagelse.

Irland handler om ørredfiskeri fra morgenstunden, sightseeing midt på dagen og tilbage til vandløbet sidst på dagen. Alt i alt en oplevelse for krop og sjæl.

I filmen bliver det amerikanske par, Kelly og Jim Watt guided rundt af en lokal fluefisker, Andrew Ryan. Han ved hvordan man får Irlands ørreder til at tage smukkest ud.

Lad det være sagt med samme - de ørreder der fanges er ikke større, snarere tværtimod, end dem man gennemsnitligt fanger flest af i danske vandløb.

Som et ekstra plus, viser Bob Newman hvordan man binder en "Double Bead Stone Fly". Bindeprincipperne i denne flue, kan med held overføres på andre mønstre.

Denne film er ikke et fremstød for turismen i Irland. Her er virkelig meget inspiration og mange tips at hente. Og det at naturen på den grønne ø lægger baggrunden, gør vel heller ikke noget.

Filmen er på engelsk og uden danske undertekster.

Fakta
Titel: Ireland's Wild Brown Trout
Producent: Bennet Watt Entertainment Inc. (2000)
Spilletid: 60 min.
Pris 220,- kroner

Facebook Comments Box