Share |

Loop Grey Line

Superstænger fra LOOP - Loop Grey Line

Under åren som gått har Loop likväl som många andra spötillverkare försökt uppnå det ultimata ifråga om vikt och spänstighet i flugspön. Allt detta för att kunna skapa aktioner som kastar bättre och egenskapsmässigt tilltalar konsumenten. Då ställer man sig frågan: Är en högre grafithalt nödvändig för att kunna producera det bästa flugspöt?

Loop Grej Series
© scandicangler.com Redaktionen

Vi svarar tveklöst ja på den frågan eftersom man utan denna aldrig kan uppnå vad som krävs för att göra aktionen progressivt obruten och med en spänstighet som behövs för att spöt ska lyda omedelbart.

Erfarenhet av fiske och förståelse för vilka kast som behövs under olika typer av fiskesituationer är viktig. En ingenjör, på den fabrik man valt, som förstår sambanden mellan kast och aktion (rörelse genom hela klingan vid olika belastningar) är också av yttersta vikt.

Det är inte många som har kombinationen av erfarenhet av fiske, förståelse för kasten och möjligheten att kommunicera på det tekniska planet för att lösa olika typer av behov och skapa dessa aktioner. Men de finns. Loop har dem. Därför kan vi också tillverka de bästa aktionerna för fiske.

Loop Grey Series
© scandicangler.com Redaktionen

Genom en ny metod har Loop också lyckats åstadkomma en sammansättning av hög grafithalt, hög tolerans mot belastning och slag i ett spö. Med den helt nya Loop Grey Line serien har Göran Andersson nu lyckats med det som få spödesigners och tillverkare någonsin har uppnått: att designa en komplett serie flugspön med en djup, följsam och samtidigt snabb kortslagig aktion.

Grey Line kombinerar dolda kraftreserver för alla tänkbara kast- och "fightingsituationer" med den så viktiga fingertoppskänslan för mer nära och delikata uppgifter. Därför vill vi placera Grey Line serien i det allra översta skiktet bland högpresterande flugspön. Loop Grey Line representerar färgstarka egenskaper, distinkt uppförande och hög prestanda. Vi citerar vår spödesigner Göran Andersson, "Spöt följer tanken". Vi kan inte hitta något bättre - Prova själv!

Fakta

Loops nya grafit scrimmetod med den högsta grafithalten Rullfästen i matchande färger från Struble USA Ringar från Loops egen tillverkning med rund toppögla, i extra stark chrome, gunsmoke. Linförarringar i gunsmoke.

Kork av AAAA kvalitet, direktlimmade och slipade på klingan. Stilrena lindningar och lackning av högsta kvalitet Färg på klinga grå Levereras med 2 toppar Tygfodral i hög kvalitet Trekantig tub av polypropylen (30% lättare än PVC) Loops nya 1+24 årsgaranti 


Facebook Comments Box