Share |

Mads Grosell

Mads Grosell

Mads Grosell

Har fisket fra før jeg fyldte 10 år, så det er jo over 20 år nu. I mange år var Konkurrencemedefiskeri mit hovedinteressefelt, jeg nåede at blive dansk mester, både for hold og individuelt, desuden fiskede jeg på juniorlandsholdet i 2 sæsoner. Som senior blev det til en 2.plads for hold og individuelt ved DM.

I 88 var det for alvor karpefiskeriet der tog over og jeg lagde konkurrencegrejet på hylden, jeg vandt Fiskeavisens specimenkonkurrence og startede senere de "ferske sider".

I 92 startede jeg agnfirmaet Danish Delight, som jeg stadig har med med min makker Thomas Bastlund, jeg beskæftiger mig meget med udvikling af agn til medefiskeri.

Jeg startede foreningen R.M.S.K.i 1993, som startede det første egentlige karpekonsortievand i Roskilde, idag er jeg formand for "Springpool" konsortiet og sidder i bestyrelse for Kattinge sø's sportfiskerklub.

Mit fiskeri har de senere år udviklet sig fra primært karpefiskeri, til mere rovfiskbetonet specimenfiskeri, særligt gedde, sandart og aborre står højt på ønskelisten - men også kystørred og multer kan få mig tidligt op.

Jeg holder meget af at fiske i danmark, men er ikke bleg for en udenlandstur.

Er varm fortaler for "Catch & Release", samt ophjælpning af rovfiskebestanden i de danske søer.

Facebook Comments Box