Share |

Michael L. Hansen

Michael L. Hansen

Bruger mest fluestangen, men spinnestangen bliver også regelmæssigt luftet. Min fiskeinteresse er ret bred. De senere år har jeg især dyrket tørflue og nymfefiskeri efter ørred og stalling.

Et uddrag fra min fiskedagbog fortæller om: ture på kysten efter havørred og hornfisk med både fluestang og spinnestangen monteret med bombardaflåd og børsteorm på krogen.

Ture efter Lillebælts store kysttorsk med stive stænger og store sildestykker. Aborrejagt med små spinnere sammen med sønnike og med efterfølgende festmåltid da de blev røget i min trofaste røgeovn. De obligatoriske enerverende og resultatfattige multeture. Storslåede scenerier fra Norge krydret med laks, havørred, ørred, sej og torsk.

Debut udi big gamefishing, og fangst af en 40 kilos wahoo akkompagneret af springende delfiner, flyvefisk og hammerhajer. Min nye gummibåd og dens bidrag til helt nye historier i fiskedagbogen.

Fik jeg sagt, at jeg binder mine fluer selv ? Til slut denne advarsel: lystfiskeri kan være stærkt vanedannende, til tider dyrt, belastende for resten af familien og bare helt vidunderligt !

Kontakt/Contact Michael L. Hansen

Facebook Comments Box