Share |

Peter Lyngby

Peter Lyngby

Peter Lyngby

Lige siden jeg kan huske, har sportsfiskeri været en vigtig del af mit liv. Som barn oplevede jeg først fantastiske stunder med både bundsnøre og hjemmelavede penneflåd. Siden blev det til en intens jagt på rovfisk med spinnere, blink og woblere – men det endte med fluestangen.

Havets ørreder, torsk, hornfisk og makrel stod for skud, når lejligheden bød sig, men størstedelen af fritiden blev brugt på de lokale strømmende vandes ørreder, gedder og aborrer.

Mit fluefiskeri udviklede sig, som det ofte gør, til en svær kontrollabel lidenskab for grej og fluebindingsmaterialer.

Det daglige fiskeri foregår oftest i nogle af Sjællands herlige søer eller langs den svenske kyst, men stadig oftere søger jeg længere væk efter eksotiske fiskearter eller de norske laks.

Geddefluefiskeri er min store passion. Netop dette fiskeri har budt på alt fra fantastiske fiske- og naturoplevelser, ærgrelser, ar på hænderne, foredrag og optrædener ved fluestikket i ind- og udland.

Vejen til at blive den fuldendte fisker er heldigvis uendelig lang, men undervejs håber jeg, at vi kan mødes derude og udveksle gode historier og erfaringer…

Kontakt/Contact Peter Lyngby

Facebook Comments Box