Share |

Om scandicAngler.com

scandicAngler.com har siden efteråret 1998 leveret artikler og reportager om alt inden for lystfiskeri - og fra hele verden, til skandinaviske lystfiskere. Det startede med Opasia Sportsfiskeri og var en del af TDC's portal "Opasia.dk". Portalen var dengang blandt de 3-5 største websites i Danmark. 

I 2002 skiftede vi til det nuværende navn - scandicAngler.com. Samtidigt evaluerede vi konceptet og besluttede fremadrettet, primært at dække fluefiskeri. Om det var tørfluefiskeri i de mindste bække eller den tropiske jagt efter Sailfish var og er underordnet, blot fluestangen blev anvendt. 

Fokus er fortsat rettet mod de skandinaviske fluefiskere. Ambitionen er fortsat at være et reference magasin med reportager og artikler om alt inden for fluefiskeriet til både norske, svenske og danske fluefiskere - og derfor vil der også være svensk og norsksprogende artikler og reportager. 

Skriv for scandicAngler.com

Har du lyst til at bidrage til indholdet på scandicAngler.com vil meget gerne høre fra dig. Det er ligemeget om du blot vil skrive et blogindlæg eller bidrage med en artikel eller reportage. Alle henvendelser kan ske til redaktionens E-mail adresse [red[at]scandicangler.com] - eller via vores kontaktside

scandicAngler.com er et  "non- kommercielt" E-magasin

scandicAngler.com er et non-commercial site.  Der er ikke - og det har der iøvrigt aldrig været,  et ønske om at der skulle tjenes penge på sitet. 


Vi vægter i højere grad den gode reportage, kombineret med gode billeder - hvadenten den er fra de vestjyske åer eller fra Abaco på Bahamas. Og vi modtager meget gerne dit bidrag!

Dengang - og som nu, er intentionen helt klar. scandicAngler.com har aldrig - og vil aldrig blive et nyhedssite.

Forfattere

I de snart 13 år scandicAngler.com har eksisteret, har der været rigtigt mange bidragsydere - og vi er er utroligt stolte af, at så mange har bidraget! Derfor har vi også lavet det sådan, at du på ALLE artikler dels kan få en præsentation af forfatteren og dels en oversigt over de artikler vedkommende har skrevet.  Se listen over forfattere

Facebook Comments Box