Share |

Støt os - Bliv sponsor!

Læser du af og til en artikel på scandicAngler.com, eller bruger os som opslagsværk eller måske noget helt tredie? 

scandicAngler.com er et "ikke-kommercielt" online magasin. Det er ikke omkostningsfrit, at holde magasinet kørende - og de mange forfattere/bidragsydere får ingen penge for at levere artikler og billeder. Alt er frivilligt arbejde - og det kan kun lade sig gøre fordi der er nogle passionerede fluefiskere der mener vi har et godt produkt. 
Men som med alt andet, så koster det at erhverve og drive gode produkter - derfor vil sponsororer være velkomne. 

Vi tilbyder 2 muligheder:

Vi har simplificeret annoncestrukturen. således udbydes der nu kun 2 muligheder for at købe et sponsorat. 

Sponsorat A
300 x 250 pixels banner på forsiden og alle sektionsforsider
1500,- dk. kr. pr. kvartal. (eks. moms)

Sponsorat B
300 x 250 pixels banner på alle artikelsider og blogindlæg. 
1500,- dk. kr. pr. kvartal. (eks. moms)

 

 

 

 

Ikke alene tilbyder scandicAngler.com skandinaviens bedste platform for annoncering - Vi tilbyder også vores sponsorer et bannerstyringssystem, hvorfra man løbende - og i realtime kan følge udviklingen i antal eksponeringer/visninger og antal klik.

Alle sponsorer får en personlig adgangskode til systemet. Herfra kan man, udover at følge med i udviklingen, også opdatere og udskifte de banner der er kørende i perioden.

Du/I kan som sponsorer således selv, ændre og opdatere med nye banner, hvis det ønskes - Eller lade kampagnen køre over en længere periode.

Yderligere Information

Potentielle sponsorer kan kontakte Per Gyllingpg@scandicangler.com eller telefonnummer + 45 20 10 54 01 for yderligere information omkring produkterne, besøgsstatistikker og målgrupper.

Facebook Comments Box